Locatie gegevens en praktische zaken

COLLEGA’S GEZOCHT!

Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van de organisatie van de 3e editie van dit evenement? Een dag (-deel) vrijwillig helpen met: bijv. logistieke zaken, begeleiding, communicatie en/of catering? Maar vooral gezellig aan de slag gaan met een team van alleen maar leuke mensen? Krijg gratis en voor niets een (leerzaam) kijkje achter de schermen van het grootste binnenvaart evenement van de regio! Los van alle gezelligheid wordt er ook voor gratis hapjes en drankjes gezorgd. Meld je aan via organisatie@binnenvaartdagen.nl. Wie weet zien we jou op 13, 14 en/of 15 september schitteren in een prachtige vrijwilligerspolo!

LOCATIE

Op 13, 14 en 15 september ben je van harte welkom op het Maasplein, Thorrehoofd, Maasboulevard, Euryzakada en Veerplein in Zwijndrecht.

PARKEREN

Een groot gedeelte van de Ringdijk in Zwijndrecht wordt gebruikt als parkeerplaats. Hiervoor zijn voldoende verkeersregelaars aanwezig om dit in goede banen te leiden en je te verwelkomen. Het gehele evenemententerrein is autovrij.

De organisatie verwacht ook dit jaar een gezellige drukte. Kom dus zoveel als mogelijk lekker op de fiets!

ENTREE EVENEMENT

Je bent van harte welkom om óf via het Veerplein óf via de Maasboulevard het terrein binnen te wandelen.

HUISREGELS

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie regels opgesteld. Bij betreding van de evenementenlocatie gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels. Aanwijzingen van het personeel of de daarvoor bevoegde personen, die verband houden met de huisregels, dienen op het festivalterrein en in de directe omgeving te allen tijde stipt opgevolgd te worden.Via deze link vind je de huisregels